Trenger du en webdesigner?

Vi driver med webutvikling og grafisk design

Våre tjenester

Vi har lang erfaring innen nettsider, nettbutikker, grafisk design og vedlikehold

 

 

 

Nettside

Vi har lang erfaring innen webdesign og er mest erfarne med WordPress som CMS. I tillegg til dette sikrer nettsiden ved bruk av trygge domener fra lokale norske bedrifter. Til slutt sørger vi er søkeoptimalisert, slik at at nettsiden kommer øverst på Google søk.

Les mer

 

 

Grafisk design

Vi driver med flere felt innen grafisk design. Først og fremst driver vi med profilering for bedrifter. I tillegg til dette har vi erfaring innen UI og UX design, som sikrer at nettsiden din er mest brukervennlig og estetisk som mulig. Til slutt driver vi med design av reklamer innen sosiale medier.

Les mer

 

 

Nettbutikk

Vi tilbyr løsninger innen oppsett av nettbutikker og er mest erfarne med WooCommerce for dette. I tillegg til dette setter vi opp sikre betalingsløsninger gjennom Stripe. Til slutt sørger vi for at nettbutikken din kan selge innenlands og utenlands ved bruk av Swift.

Les mer

 

 

Vedlikehold

Vi har lang erfaring innen vedlikehold av nettsider. Først og fremst gjør vi småendringene du som kunde vil ha på nettsiden din. I tillegg til dette holder vi nettsiden din oppdatert, passer at nettsiden din har gått gjennom nødvendige sikkerhetstiltak og gjør nettsiden din responsiv.

Les mer

Fortell oss mer om prosjektet ditt

Vi går gjennom henvendelsen din, og setter gjerne opp et møte for å gå gjennom prosjektet punkt for punkt, før vi kommer til en eventuell pris.

  • post@blinkweb.no
  • +47 903 68 159