Trenger du en webdesigner?

Vi driver med webutvikling og grafisk design

Våre tjenester

Vi har lang erfaring innen nettsider, nettbutikker, grafisk design og vedlikehold

 

 

 

Nettside

Vi har lang erfaring innen webdesign og er mest erfarne med WordPress som CMS. I tillegg til dette sikrer nettsiden ved bruk av trygge domener fra lokale norske bedrifter. Til slutt sørger vi er søkeoptimalisert, slik at at nettsiden kommer øverst på Google søk.

 

 

Digital profilering

Vi driver med flere felt innen digital profilering. Først og fremst setter vi opp sosiale medier for bedrifter. I tillegg sikrer vi at bedrifter blir sett på Google ved å sette opp google bedriftsprofil for med hensyn søkemotorsoptimalisering. Til slutt sørger vi for estetisk profilering for bedrifter.

 

 

Nettbutikk

Vi tilbyr løsninger innen oppsett av nettbutikker og er mest erfarne med WooCommerce for dette. I tillegg til dette setter vi opp sikre betalingsløsninger gjennom Stripe. Til slutt sørger vi for at nettbutikken din kan selge innenlands og utenlands ved bruk av Swift.

 

 

Vedlikehold

Vi har lang erfaring innen vedlikehold av nettsider. Først og fremst gjør vi småendringene du som kunde vil ha på nettsiden din. I tillegg til dette holder vi nettsiden din oppdatert, passer at nettsiden din har gått gjennom nødvendige sikkerhetstiltak og gjør nettsiden din responsiv.

Fortell oss mer om prosjektet ditt

Vi går gjennom henvendelsen din, og setter gjerne opp et møte for å gå gjennom prosjektet punkt for punkt, før vi kommer til en eventuell pris.

  • post@blinkweb.no
  • +47 903 68 159