Webdesign

Vi utvikler dynamiske nettsider som er responsive på alle platform. En nettside er mye mer enn det synlige. Derfor sørger vi for at din nettside er sikker og effektiv, samtidig som den er brukervennlig og estetisk.

Hva tilbyr vi?

CMS

Spar tid med å publisere innhold på nettsiden din. Vi er mest erfarne med WordPress, men er åpne til å bruke andre løsninger også.

Koding

Skyv grensene til nettsiden din ved å benytte kode. Vi har lang erfaring innen HTML, CSS, JavaScript og PHP. I tillegg kan vi kodespråk som Python og C++.

Analyse

Få innsikt i brukeratferd og nettsidens ytelse. Vi implementerer avanserte analyseverktøy for å spore besøkende og optimalisere brukeropplevelsen.

Spesialtilpasning

Tilpass nettsiden med unike funksjoner. Enten det er spesielle kalkulatorer, interaktive kart eller skreddersydde brukergrensesnitt, kan vi utvikle det.

Rask

Ha en nettside som ikke bruker tid på å laste opp. Vi sikrer en effektiv og rask nettside ved å sette den opp på en slik måte at opplastningstiden er kort.

SEO

Gjør nettsiden din synlig på Google søk. Vi optimaliserer nettsiden slik at den dukker opp på Google søk.

E-handel

Skap en sømløs online shoppingopplevelse. Vi tilbyr robuste e-handelsløsninger som er integrerte, sikre og enkle å bruke for både deg og dine kunder.

Sikkerhet

Slapp av med å vite at nettsiden din er trygg. Vi setter opp blant annet SSL og Google ReCaptcha på nettsiden din slik at dårlige aktører blokkeres.

Responsiv

Ha en nettside som er fin på PC, nettbrett og mobil. Vi lager nettsidene våre slik at den er responsiv på alle platform.

Trygge domener

Ha en sikker domene på nettsiden din. Vi er mest erfarne med domener hos Domeneshop, men er åpne til å bruke andre aktører også.

Tidligere prosjekter

K. Henriksen

— Din samarbeidspartner innen møbelarbeid, TV og HIFI i Grimstad

 Webutvikling

 Digital profilering

Hasti Eiendom AS

— Innovativ og fremtidsdrevet eiendomsmegling

 Webutvikling

Hasti Eiendom AS

— Innovativ og fremtidsdrevet eiendomsmegling

 Webutvikling

På tide med ny nettside? Kontakt oss her